Risicomanagement voor apotheekhoudenden op de LHV Huisartsendag

 
Risicomanagement voor apotheekhoudenden op de LHV Huisartsendag
Heeft u zich al aangemeld voor de LHV Huisartsendag op zaterdag 18 april 2020? De Apotheekhoudende Afdeling organiseert die dag een speciale workshop voor apotheekhoudende huisartsen. Over het in kaart brengen van de voornaamste risico’s in uw apotheek en wat u kunt doen om deze te beheersen.

Op dit nieuwe evenement van de LHV kunt u, na de plenaire aftrap, kiezen uit ruim 50 sessies om uw eigen dagprogramma samen te stellen. De workshop ‘Risicomanagement voor uw apotheekhoudende praktijk’ leert u in zes stappen de belangrijkste risico’s én acties in kaart te brengen. 

Naast de workshop over risicomanagement willen we ook jonge huisartsen interesseren voor de apotheekhoudende praktijk, met een workshop specifiek op hen gericht.

De medewerkers van de Apotheekhoudende Afdeling zijn rondom beide sessies aanwezig, dus heeft u nog een vraag aan hen of wilt u iets bespreken, dan kunt u hen daar aantreffen. Neem gerust vooraf contact op als u een concrete afspraak wilt maken voor die dag: apotheekhoudendeafdeling@lhv.nl.

Meer informatie over de LHV Huisartsendag 2020 vindt u op www.lhvhuisartsendag.nl. Als lid van de LHV krijgt u een flinke korting op uw ticket, u betaalt € 150,- i.p.v. € 275,-. De kosten zijn inclusief btw en catering.