Uitnodiging: Ledenraad Apotheekhoudende Afdeling 23 november

 
Donderdag 23 november is de Ledenraadsvergadering van de Apotheekhoudende Afdeling. Tijdens deze vergadering willen we een wijziging in de verenigingsstructuur bespreken. In dit bericht leest u meer over de vergadering.

De afgelopen paar weken hebben we een peiling gehouden onder u allen over een wijziging van de verenigingsstructuur. Velen van u hebben daarop gereageerd. Daarvoor onze dank!

Om de wijziging van de verenigingsstructuur formeel te bekrachtigen, moeten we dit ter besluit voorleggen tijdens een Ledenraad. Daarom organiseren we een Ledenraad op 23 november, van 18:00 tot maximaal 20:00 uur in Utrecht (Domus Medica, Mercatorlaan 1200).

Daar zullen we met elkaar in gesprek gaan over de uitkomsten van de peiling en een formeel besluit nemen. Dit is het enige onderwerp dat we tijdens deze Ledenraad zullen bespreken.

We nodigen u van harte uit om aan de Ledenraad deel te nemen. U kunt zich aanmelden via het secretariaat van de Apotheekhoudende Afdeling: Jeannine Hansma J.Hansma@lhv.nl.