Webenquête kwaliteitsindicatoren farmacie tot 18 april geopend

 
Webenquête kwaliteitsindicatoren farmacie tot 18 april geopend
Op 20 maart jl. is de webenquête voor het invullen van de kwaliteitsindicatoren farmacie, meting over 2016 open gegaan. U heeft vier weken de tijd om uw gegevens in te vullen.

Elke hoofdvergunninghouder die lid is van de Apotheekhoudende Afdeling LHV of voor deelname heeft betaald, heeft hiervoor vanuit Desan een inlogcode ontvangen.Bewaar deze goed, deze heeft u later nog nodig om uw benchmarkverslag in te kijken. Heeft u als hoofdvergunninghouder geen toegangscode ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Desan: kwaliteitsmonitor@desan.nl .

Tussentijds afsluiten

Bij het invullen van de webenquête kunt u tussentijds de gegevens opslaan, de enquête afsluiten en op elk gewenst tijdstip weer verder gaan. Daarvoor gebruikt u de optie 'Vragenlijst opslaan en afsluiten'.
Indien u de enquête incorrect afsluit door het browserscherm weg te klikken middels het kruisje in de rechterbovenhoek, is de vragenlijst gedurende 15 minuten onbereikbaar.

Definitief afsluiten

Het is van belang om de enquête na het volledige invullen goed af te sluiten. Op de afsluitende pagina staan vakjes om aan te vinken voor een akkoord met het dataprotocol en toestemming voor het doorgeven van gegevens naar IGZ. Bij het afsluiten is het zaak aan te vinken dat de antwoorden definitief zijn. Na het afsluiten volgt een bevestiging op het e-mailadres waarnaar de uitnodiging is gestuurd.

U heeft tot en met dinsdag 18 april de tijd om uw gegevens in te vullen.

Lees hier meer over de kwaliteitsindicatoren