Bureau Apotheekhoudende Afdeling LHV

 
Verenigingsbureau voor de Apotheekhoudende Afdeling. Op het bureau van de LHV werken voor u:
Christiane Kiklas, senior beleidsmedewerker en coördinator Christiane Kiklas, senior beleidsmedewerker en coördinator Ilse Boermans Ilse Boermans, praktijkadviseur

De medewerkers van de Apotheekhoudende Afdeling zetten zich in om u als apotheekhoudend huisarts zo goed mogelijk te ondersteunen in de praktijkvoering van uw apotheek. Zo houden onze medewerkers zich bezig met het vergunningenbeleid vanuit de overheid, het toezicht door Inspectie van de Gezondheidszorg en Jeugd, Europese en nationale wetgeving voor apotheekhoudenden, de kwaliteitsindicatoren, certificering, medicatieveiligheid en advies over praktijkorganisatie, praktijkstart en praktijkoverdracht.

Wij hebben regelmatig overleg met het ministerie van VWS, de NZa, de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd en zorgverzekeraars. Ook werken we vaak samen met verenigingen van apothekers en de inkooporganisaties voor apotheekhoudende huisartsen.

Naast de producten die wij voor apotheekhoudende huisartsen maken, bieden wij onze leden ondersteuning en persoonlijk advies op allerlei onderwerpen, of het nu telefonisch, per e-mail of tijdens een praktijkbezoek is. Bekijk het overzicht van onze producten en diensten.

Neemt u gerust contact met ons op. Dat kan via 085 04 80 000 en via apotheekhoudendeafdeling@lhv.nl.