Lid worden

 
De Apotheekhoudende Afdeling van de Landelijke Huisartsen Vereniging zet zich in voor de belangenbehartiging, in ruime zin, van alle apotheekhoudende huisartsen in Nederland. Zij is de gesprekspartner op landelijk niveau met de diverse veldpartijen zoals onder andere het ministerie van VWS, de Nederlandse Zorgautoriteit, Zorgverzekeraars Nederland en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Daarnaast biedt de Apotheekhoudende Afdeling ook individuele ondersteuning aan apotheekhoudende huisartsen op diverse gebieden, zoals bij verschillende juridische vraagstukken en bij de implementering van certificering. Het is slechts een greep uit een breed spectrum aan activiteiten waar ook u direct of indirect gebruik van maakt en voordeel van heeft.

Apotheekhoudende huisartsen kunnen naast het LHV-lidmaatschap lid worden van de Apotheekhoudende Afdeling. De Apotheekhoudende Afdeling biedt, naast bovengenoemde activiteiten, haar leden een informatieve en op de doelgroep gerichte website met actuele informatie. Ook ontvangen deze leden de speciale apotheekhoudende nieuwsbrieven waarmee zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bent u al LHV-lid en wilt u lid worden van de Apotheekhoudende Afdeling? Dat kunt u zelf regelen via ‘Mijn LHV’ of doorgeven via ledenadministratie@lhv.nl. Nog geen lid van de LHV? Bekijkt u dan de voordelen van het LHV lidmaatschap en meldt u aan

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de activiteiten van de Apotheekhoudende Afdeling of het lidmaatschap? Neem dan telefonisch contact op met de Apotheekhoudende Afdeling via 085 04 80 000 of apotheekhoudendeafdeling@lhv.nl.